Bhagavad Gita Seminar 'Zoals Ze Is' - HappyZenHeart Bhagavad Gita Seminar 'Zoals Ze Is' - HappyZenHeart

maart, 2019

02mar3:00 PM6:00 PMBhagavad Gita Seminar 'Zoals Ze Is'Dag 5: Bhagavad Gita in de praktijk

Meer weten?

Evenement details

Wij starten op zaterdag 2 februari 2019 met een nieuw Bhagavad Gita Seminar in Rijswijk! De Bhagavad Gita (lett.’lied van God’) is een van de grootste spirituele en filosofische klassiekers ter wereld. Zij bevat ook de essentie van het totaal aan Vedische geschriften, en behandelt onderwerpen zoals de ziel, wet van Karma, verschillende yoga-systemen, kennis aangaande God en nog veel meer. Het biedt praktische handvatten voor allen, juist in de hedendaagse tijd, ongeacht etniciteit, afkomst of religieuze achtergrond.

In 5 sessies wordt op zo compleet mogelijke wijze de verheven en eeuwige kennis van de Bhagavad Gita gepresenteerd, zoals gesproken door Sri Krsna zelf. We raden iedereen aan om eens in het leven zo’n Seminar te hebben bijgewoond. De ervaring leert dat cursisten het Bhagavad Gita Seminar bijzonder toegankelijk en leerrijk vinden. De manier waarop Vijay Krsna de kennis presenteert is hedendaags, met ondersteuning van diapresentaties en fotomateriaal.
Het Seminar biedt een ideale mogelijkheid om een totale basis te vormen en kennis op te doen aangaande deze verheven spirituele leer. Iedereen met interesse is uiteraard welkom!

Data
Zaterdag 2 februari, zaterdag 9 februari, zaterdag 16 februari, zaterdag 23 februari, zaterdag 2 maart.
We raden iedereen aan om alle sessies te volgen, om een zo compleet mogelijk overzicht te hebben van de rode draad door het gehele Seminar.

Tijdstip
Inloop is vanaf 14:30 en de aanvang van het Seminar om 15:00u. De afloop van het Seminar is om 18:00, daarna sluiten we gezamenlijk af met een Vedische maaltijd door het Team van Vedisch Koken. De ervaring leert dat het einde tussen 17.30 en 18.00u is, waarbij er tijdens de warme maaltijd ruimte is voor interactie met vragen en antwoorden.

Locatie
Patrijsweg 12, 2289 EX Rijswijk
Gratis parkeren voor de deur, ruim voldoende parkeergelegenheid. De locatie heeft een ideale ligging langs de A13 en is vanaf zowel Den Haag als Rotterdam en omgeving goed bereikbaar.
Ook per OV is de locatie goed te bereiken, plan je reis via 9292ov.nl.

Kinder-Seminar
Tegelijk met het volwassenen Seminar bieden wij een Kinder-Seminar, waarin de leer van de Bhagavad Gita op toegankelijke en interactieve wijze wordt overgedragen. Papa’s en mama’s mogen naar de volwassenen, en kinderen tussen 7-12 jaar mogen deelnemen aan het Kinder-Seminar. Vermeld bij jouw aanmelding als je hier een kind voor wenst aan te melden.

Kosten: deelname is geheel kosteloos.
Wil je meer informatie, heb je interesse of wil je je aanmelden voor deelname? Stuur een e-mail naar info@gitaseminar.nl.

Let op, er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Plaatsing voor deelname gaat op volgorde van aanmelding.
Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd, alvast dank hiervoor!

Tijd

(Zaterdag) 3:00 PM - 6:00 PM

Locatie

Spiritueel Centrum Merlijn

Patrijsweg 12 2289 EX Rijswijk

Organisator

Stichting Gaudya Nederlandinfo@gitaseminar.nl

Reacties zijn gesloten.


X
X