Over HappyZenHeart

HappyZenHeart is een onderneming, gespecialiseerd in mindfulness, spiritualiteit en coaching en dit uit d.m.v. videoproducties en het organiseren van evenementen (zoals: lezingen, workshops en seminars) op dit gebied.
Ook heeft HappyZenHeart een eigen ruimte, gelegen in het Puntegalegebouw, waar het wekelijks meditatielessen en mindfulness groepscoaching sessies organiseert.

Deze website, worden allerlei events aangeboden die te maken hebben met de diepere zin des levens. Het is bedoeld voor mensen die zoeken naar meer informatie over een bepaald spiritueel onderwerp, meer kennis willen verkrijgen, meer ervaring willen beleven om uiteindelijk meer (eigen)wijsheid te kunnen belichamen.
Alleen evenementen, workshops, lessen, gespreksgroepen en lezingen worden via HappyZenHeart gepromoot met topics die raakvlakken hebben met mindfulness, spiritualiteit of coaching. Op deze website kunnen zowel eigen georganiseerde evenementen worden gepromoot, maar ook van derde partijen.


HappyZenHeart Meditatielessen 
Een meditatieruimte dat mensen helpt hun eigen innerlijke vrede en geluk te vinden. Dit doe je door middel van de stilte op te zoeken, want de stilte is jouw ware natuur. En in de stilte hoor je alles…

Tijdens een wekelijkse meditatieles bij HappyZenHeart bewandelen we samen het pad naar een gebalanceerde mind en lichaam. Ons doel is om jou te inspireren en te motiveren, zodat je actie kunt ondernemen in jouw eigen leven. Want alleen met actie kun je een reactie verwachten. We leggen een blauwprint bloot van jouw eigen leven waardoor je helderheid krijgt en vervolgens inzicht. Op deze basis kun je gegronder keuzes maken die de kwaliteit van jouw leven weer bepalen.
Door consistent aan jezelf te werken en te reflecteren zal je oude pijnen genezen, zodat er plaats kan worden gemaakt voor een geheel nieuwe, verbeterde, sterkere, meer bewuste en gebalanceerde jij. Dit geldt voor alle aspecten in jouw leven.

Er vindt één keer per week een meditatieles plaats in het Puntegalegebouw, gelegen in hartje Delfshaven, Rotterdam.

HappyZenHeart Mindfulness Groepscoaching
Iedere twee maanden vindt er een Mindfulness Groepscoaching plaats, dat bestaat uit maar liefst vier sessies (één sessie per twee weken). Tijdens deze mindfulness groepscoaching sessies wordt er een topic/ thema uitgekozen dat raakvlakken heeft met mindfulness. Vervolgens gaan we door middel van meditatie, een lezing (compleet met beamer en whiteboard) en een dialoog met elkaar tot nieuwe inzichten komen. Deze inzichten zullen voor helderheid zorgen, deze helderheid zorgt vervolgens voor meer innerlijke rust en vrede om uiteindelijk een conditionering te worden. Op basis van deze herconditionering kun je als mens zijnde betere keuzes maken. En alle keuzes bepalen uiteraard, voor een groot gedeelte, de kwaliteit van ons leven.

Alle deelnemers krijgen de beschikking over een eigen meditatiekussen, een dekentje, een yogamat, een pen en schrift. En uiteraard muntthee om iedere groepscoaching sessie af te sluiten!

Bekijk de agenda voor alle datums voor het bijwonen van een meditatieles, spirituele lezing of mindfulness groepscoaching sessie in Delfshaven, Rotterdam.

X